Tävling i Turkiet

De senaste veckorna har minst sagt varit händelserika. I slutet av januari tog jag studenten och lämnade skolan bakom mig. Två dagar senare fick jag nycklarna till min nya lägenhet i Helsingborg där jag numera kommer ha min träningsbas. Under samma vecka tränade jag tre dagar inomhus på grus i Höganäs som hade två stycken grusbanor i tält. Det var riktigt riktigt kallt, men banorna var riktigt riktigt bra så det blev bra förberedelser till mina tävlingar i Turkiet på gruset. 

Jag åkte iväg till Turkiet och Antalya för exakt två veckor sedan och det skulle bli min första internationella tävling sedan september. Första matchen i kvalet spelade jag på söndagen, och exakt en vecka senare hade jag spelat match varje dag och hade ett facit på 10-1 i matcher. För att kvala in behövde man vinna tre matcher och jag vann mot Jessica Plazas från Colombia, Iva Divac från Serbien och sedan Denisa Hindova från Tjeckien. I huvudtävlingen fick jag först möta Elizabeth Mandlik från USA, Lina Gjorcheska från Makedonien, Ipek Öz från Turkiet i kvartsfinal och sedan Polina Kudermetova från Ryssland i semi. I semin var ryskan starkare men jag är väldigt nöjd med spelet under veckan. Jag fick ut mycket av det jag tränat på under en längre period även i matchsituation, och för mig blir det på ett sätt det absolut viktigaste. 

Förutom alla singelmatcher så spelade jag även dubbel tillsammans med ungerskan Dorka Drahota Szabo. Vi spelade bra tillsammans hela turneringen och lyckades till och med ta hem titeln. Så det blev en rätt så bra första vecka på touren, 11 matcher med 10 vinster. 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *