En månad i Turkiet

Några dagar efter gruspremiären i Sverige så åkte jag till Antalya i Turkiet för att spela 15k tävlingar igen. Förutom att jag ville ut och spela matcher på grus så var det en självklarhet att åka till Antalya då förbundet valde att stötta upp på tre veckor för oss spelare som åkte dit. Jag blev sjukt positivt överraskad när jag fick reda på att vi sammanlagt skulle vara 30 svenska spelare och tränare på plats. Det är så ofta man får åka helt själv på tävlingar, så att nu få hjälp av flera olika tränare under tre veckor, samt kunna få stöttning av sina svenska lagkamrater på plats betydde otroligt mycket. Jag spelade 4 tävlingar i Turkiet och började från kvalet i de första två. Totalt blev det 2 kvartsfinaler och 2 andraomgångar. För mig var det i första hand fokus på att få möjlighet att tävla igen och samtidigt få ett kvitto på att kroppen håller. Jag fick spela fler matcher än väntat även om formen aldrig riktigt var på topp. Kanske kunde jag vinna några extra matcher tack vare att vi var många svenskar på plats som stöttade varandra, samt att man fick hjälp av många olika ledare på plats. Att få vara så många svenska spelare och ledare samtidigt gav lite extra energi och gjorde det lättare att vara på samma ställe lite längre.

Nu är jag däremot hemma igen från Turkiet och min motivation är på topp efter de här veckorna. Jag har fått en ännu tydligare bild över vad jag behöver utveckla för att ta nästa steg i min utveckling. Jag känner också att jag lyckats förbättra några bitar i mitt spel även där på plats tack vare hjälp från alla tränarna. 

Nu väntar fystester, träning och sedan tävling på hemmaplan i Jönköping.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *