Spa och Falun

Såhär såg Ebba (och jag) ut i en hel dag. MYSIGT

Vilken härlig dag det var igår! För två år sedan på julen, julen 2016 tror jag, så fick Ebba och jag i julklapp att vi skulle på en spadag på skönhetsfabriken här i Göteborg. Vi har ju inte direkt kommit ihåg eller haft så mycket tid att tänka på detta, men nu 2018 kände vi att det var dags att använda upp presentkortet. 🙂 Från kl 13-17:30 var vi där. Först hade vi relax tills kl 14 där det fanns pool och bastu. Sedan hade vi skönhetsmassage i 60 minuter och det var så himla härligt!!! Efter massagen kunde vi relaxa igen innan vi hade ansiktsbehandling och sedan manikyr. Asså hör ni eller, rena rama lyxen.

Så gårdagen var verkligen på topp. Idag är det däremot dags att säga hejdå till Gbg ett tag igen. Jag åker upp till Falun idag tillsammans med Olivia Alfredsson då vi ska spela SM för 18 åringar. Imorgon börjar matcherna och jag möter Leticia Temirhanova i singeln och i dubbeln möter vi Viktoria Leth och Paulina Engbäck. Det ska bi riktigt roligt. Jag har även fått hem nya tennishandukar från Alektum Group så nu slipper jag gå runt med den gröna SEB handduken från Kalle anka cup 2011.