Juletider och fystester

Äntligen är det juletider igen, helt klart den bästa tiden på året, även i coronatider. Ebba och jag bestämde oss för att vi skulle julbaka något varje advent och vi började med att göra pepparkakor. Jag är inget jättestort fan av pepparkakor, framförallt inte hemmagjorda, men våra blev förvånansvärt goda. Däremot har vårt julbak stått helt stilla sedan dess då jag åkte till Stockholm för att göra fystester under andra advent istället, men nu till Lucia så ska det bakas lussebullar i alla fall. Fystesterna gjorde jag på Bosön under två dagar och det är alltid kul att se hur man utvecklats trots att det är väldigt tufft.

Jag kom hem från Stockholm i tisdagskväll och har igår och idag kört på med tennisträningen. Jag har varit lite frånvarande från tennisbanan den senaste perioden på grund av en skada, men har äntligen börja spela igen vilket såklart känns så himla roligt. Det är nästan först när man står på banan igen som man inser hur mycket man saknat det. Det hoppas jag även att Olivia, världens bästa träningspartner, tycker som gjorde comeback på tennisbanan för bara några dagar sedan. 🙂

Resten av December kommer bestå av massa träning och förberedelser inför tävlingarna som jag hoppas drar igång redan i början av nästa år. Det blir även julfirande trots att det inte blir som vanligt i år. Men jag tror och hoppas att det blir en mysig jul för oss alla ändå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *