God jul & Gott nytt år

Det blev en mysig och bra jul trots allt. Den 23e klädde vi granen i vanlig ordning och kokade knäck innan det blev vörtbröd och julskinka till uppesittarkvällen. Och som vanligt är man alltid ett nummer ifrån att vinna en bil eller liknande, men slutar med att man inte ens vinner en ny bingolott.

På julafton vaknade vi upp till blå himmel och det blev en mysig utomhusfrukost med farmor och farfar. Glögg, varm choklad, pepparkakor, farmor och farfars köttbullar och tyska potatissallad – ja det kunde inte bli mycket bättre. På eftermiddagen kom våra kusiner hem till oss och vi började självklart med att kolla på Kalle. Efter det var det dags för julmaten innan jultomten plötsligt dök upp i trädgården med massa julklappar. Under julklappsutdelningen fanns även mormor och morfar med, fast via videomöte.❤️ Kvällen avslutades, som vanligt, med pakter och ett hetsigt julklappsspel.

På juldagen skulle vi i vanliga fall varit hemma hos farmor och farfar och äta rullader med svartvinbärs gelé, inlagd gurka, potatis, brysselkål och pepparsås. I år hade farmor och farfar fortfarande lagat världens godaste rullader, men vi fick äta det hemma istället utan farmor och farfar.

Nu är det bara några få dagar kvar innan vi går in i 2021 och förhoppningsvis ett år som blir mer och mer som vanligt. Nästa år vill vi alla kunna vara tillsammans under julen. ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *