Fotbolls comeback & Vandring

Igår och idag har det varit två annorlunda dagar. Jag fick en fråga i tisdags från skolans “fotbollslag” om jag kunde vara med och spela för Prolympia i fotbolls DM, de hade nämnligen ont om folk. Jag ställde upp även att jag var väldigt nervös att jag skulle göra bort mig, men jag såg ändå fram emot det. Jag fick spela vänster back med nummer 2. Jag tyckte det var såååå roligt. Det är nästan att jag vill börja lite med fotboll igen, även att jag vet att jag inte har tid. Men vi får se…

Idag var jag inte framför skolbänken heller. Istället skulle jag tydligen ut och vandra i Änggården hela dagen eftersom jag missade när alla var ute och campade förra terminen. Det var absolut inte lika roligt som fotbollen. Vi gick och gick och gick och gick och gick och gick och gick. Sen grillade vi hamburgare och marshmellows. Det var det som var lite skojigt i alla fall. Fint väder var der faktiskt också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *