Avbokade tävlingar

Trots att det är november börjar dagarna likna mer och mer som de var i vintras. Förutom att det är kallt, mörkt vid 16 och att corona är här och hälsar på igen så ser det också riktigt tomt ut i tävlingsplaneringen. Tanken var först att jag skulle förlänga min grussäsong ett par veckor till och spela tävlingar i slutet av oktober, men det är nu inte aktuellt på grund av coronaläget och en inflammation i min handled. Istället har mina senaste veckor bestått av mycket träning. Inte så mycket tennis men en hel del fys på tennisbanan och i gymmet. Jag fick även för mig att börja simma för att variera träningen lite. Jag beställde till och med nya badkläder efter första passet i simbassängen, men de får jag nog vänta med att använda då alla simhallar har stängt nu. 


Så vad gör man annars nu på dagarna. Jag har faktiskt börjat kolla på en del serier trots att jag hatar filmer och serier. Om jag ska titta på något så måste det vara en kriminalare som typ Bron eller Gåsmamman, och jag har inte hittat något bra tills nu. Min nya favorit är Gråzon som är en svensk-dansk serie, och herrejädrar vad bra den är. Har ni inte sett den så måste ni se den. Förutom Gråzon så kollas det på en del gaismatcher via dplay här hemma, och äntligen har vi fixat vår apple-tv så att vi kan se matcherna på tv:n och slipper sitta med varsin mobil. 

På tal om mobiler så vill jag även minska min skärmtid och mitt användande av sociala medier efter jag såg dokumentären The Social Dilemma på Netflix. Trodde aldrig att det funkade så och jag har till och med gått och köpt en BOK som jag ska läsa istället för att spendera massa tid framför Instagram. Så jag rekommenderar inte att se den dokumentären. 
Jag har ju även steppat upp min matlagning under det här året. Jag har till och med fått sådan hybris att jag startat ett matkonto på insta för att visa mina bästa recept. Tyvärr är det fortfarande så att de mesta som jag lagar bara uppskattas av hälften av familjen. 

Ja, det var nog en liten sammanfattning om hur min vardag ser ut nu förtiden. Eller jag går ju till skolan också fortfarande. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *