2019-09-15 - US Open satte punkt för juniortiden

Caijsa avslutade sitt juniortävlande med att tillsammans med tyskan Alexandra Vecic ta sig till kvartsfinal i årets sista Grand Slam.
I singelturneringen i US Open blev det förlust i första omgången mot semifinalisten Oksana Selekmeteva från Ryssland. Detta innebär att samtliga junior Grand Slam blev avbockade när vi nu vänder blad och blickar fram mot nya utmaningar. Kanske hade det ultimata varit att spela något år till på juniortouren för att fortsätta bygga upp styrka, explosivitet och smidighet, men nu är åldern inne att i fortsättningen bara fokusera på seniortennis. Med 2 individuella EM silver, kvartsfinaler i Franska Öppna och US Open och 60-talet juniorlandskamper på meritlistan, är det en junior med stor erfarenhet och rutin som tar klivet upp på seniortouren. Närmaste månaderna kommer innehålla mycket matchspel på hardcourt, för att sedan under vinterns uppbyggnadsperiod fokusera extra mycket på det som kan bli mycket bättre.
Caijsa Hennemann - US Open 2019Caijsa Hennemann - US Open 2019Caijsa Hennemann - US Open 2019


Webdesign av Websoluto.se