2018-11-10 - Caijsa på sitt längsta äventyr

Efter 10 dagars semester utan tennisrackets väntar nu ett par spännande månader. Caijsa lämnade på torsdagen Sverige för minst 4 veckor ”over there”. På andra sidan Atlanten skall hon och Gustav Ström mäta sig med andra topp 100 spelare i två turneringar i Mexico och två turneringar i USA. Det innebär att de förhoppningsvis kommer att spela 2 Grade A- och 2 Grade 1 turneringar. Den första turneringen i Mexico går på hardcourt utomhus och resterande på grus. De två turneringarna i USA är de två kända juniorturneringarna Eddie Herr och Orange Bowle.
För ovanlighetens skull så är nästa års planering väldigt preliminär. Det beror på att Caijsa kommer att försöka spela lite mer senior turneringar under 2019. Omfattningen beror på hur det går spelmässigt under de kommande två månaderna i Amerika och Australien.

Caijsas längsta tennisäventyr hittills innebär att det i år för första gången inte blir något seriespel. Inte heller Ebba kommer till start i lördagens premiär mot lokalkonkurrenten GLTK. Det är givetvis tråkigt då Ullevi TK antagligen hade haft möjlighet att spela upp sig till Elitserien med ordinarie lag. Förhoppningsvis kanske det för Ebbas del kan bli någon dubbel i någon match, men det viktigaste är att hon fortsätter sin rehab så noggrant som möjligt.
Caijsa Hennemann - Catella Caijsa Hennemann & Gustav Ström - Catella Arena Gustav Ström - Catella

.

Webdesign av Websoluto.se