2018-08-19 - Ebba och Stella vann RM

Det var ett tunt startfält i årets utomhus RM som även i år spelades på den fina anläggningen i Fontin/Kungälv. Regionen, klubbarna och tränarna får ta sig en ordentlig fundering varför juniorerna väljer bort RM. Borde vara obligatoriskt att deltaga om man tillhör en tävlingsgrupp i någon av regionens klubbar. Ebba har tävlingsförbud från sin sjukgymnast nu när hon är under rehab, men valde trots allt precis som i SM i Norrköping att spela i dubbelklassen. Det fina dubbelspelet höll i sig och Ebba tillsammans med Stella kunde spela hem ett nytt RM guld till samlingen efter finalsiffrorna 6-0, 6-2. 

Caijsa åkte sent på söndagskvällen till Ungern för spel på gruset i Budaors Open. Tävlingen som spelas ett par mil utanför Budapest ingår i ITF18 touren och är en Grade 2. Efter Ungern blir det spel 2 veckor i Serbien för Caijsa. 2 nya Grade 2 tävlingar på grus väntar tillsammans med GTG Academy.
Ebba Hennemann - RM 2018 Stella Schadewitz & Ebba Hennemann - RM 2018 Stella Schadewitz & Ebba Hennemann - RM 2018


Webdesign av Websoluto.se