2018-08-02 - EM äventyret över 2018

Det svenska lag-EM laget hann inte få sitt bagage till Arad i Rumänien innan de blev utslagna av Ungern i första matchen. Caijsa lyckades inte besegra 42:a seedade Adrienn Nagy för att få till en avgörande dubbelmatch så nu är EM äventyret slut för detta året. I individuella EM som gick i Klosters veckan före lag-EM blev det förlust i 3:e omgången mot vitryskan Yuliya Hatouka i tre set. Turneringarna i maj, juni och juli har bjudit på riktigt tufft motstånd, vilket tyvärr resulterat i lite för få matcher. Positivt ändå att ingen motståndare verkat omöjlig att besegra, utan Caijsa har efter varje förlust känt att hon är där och kan vinna nästa möte. Nu hoppas vi att Caijsa kan ladda om till SM i Norrköping nästa vecka där 14-, 16- och 18-års klasserna gör upp om medaljerna.
EM Arad - Rumänien - 2018 EM Arad - Rumänien - 2018 EM Arad - Rumänien - 2018


Webdesign av Websoluto.se