2018-07-23 - Intensiva landslagsveckor

Individuella EM för 18-åringar startar den 23/7 och spelas i den högt belägna schweiziska staden Klosters. 
128 killar och tjejer skall göra upp om vilka juniorer som är bäst i Europa. 
När medaljerna har delats ut startar nästan omgående kvalet till lag-EM för samma åldersklass på 4 olika platser i Europa. Sverige åker till Arad i Rumänien för att tävla mot hemmanationen, Kroatien och Ungern. De två bästa nationerna kvalificerar sig till EM-slutspelet i Valladolid/Spanien den 6-8 augusti, där 8 lag kommer att tävla i European Summer Cups. Caijsa har vid 53 tidigare tillfällen fått spela match i den gulblå matchtröjan, och ser verkligen fram mot att få representera Sverige igen de närmaste veckorna.
LiveScore: 
http://scores.tennisticker.de/sui/sb.html?tournid=3819
Damien Croisat, Caijsa Hennemann, Gustav Ström, Erik Grevelius, Melis Yasar, Martin ÖhrmanGustav Ström, Caijsa Hennemann, Erik Grevelius, Melis YasarIndividuella EM - Klosters CH - 2018


Webdesign av Websoluto.se