2018-07-06 - Caijsa spelar Wimbledon

I Franska Öppna tog sig inte Caijsa hela vägen till de finaste banorna på Roland Garros, utan det blev förlust i första kvalomgången på gruset mot danskan Viller Møller. I Wimbledon spelas kvalet för både juniorer och seniorer på Bank of England sport Centre i Roehampton. En vinst i kvalet belönas med spel på det finaste som erbjuds inom tennisen. Grässpel på Wimbledon All England Lawn Tennis Club. En dröm för alla tennisspelare och även för många andra personer som älskar tennis. Caijsa gör en mycket bra gräsdebut i kvalet på Roehamptons otroligt fina anläggning. Tyvärr räckte inte spelet riktigt för att vinna kvalfinalen mot den defensivt skickliga japanskan Anri Nagata. Trots en bra insats och lyckad resa så var det med blandade känslor vi började packa resväskorna. Ibland kan livet vara riktigt rättvist. När Sverige går vidare i gruppen i VM, när Gais gör mål på Örgryte i minut 97, när Håkan Hellström dyker upp på ens 50-årskalas, eller när man blir dragen som ”Lucky Loser” till Wimbledons huvudtävling för juniorer. Det var många känslor som kom på ”en och samma gång” när organisationen för Wimbledon berättade för Caijsa att hon är klar för spel på Wimbledon All England Lawn Tennis Club. Caijsa ställs mot förra årets semifinalist Simona Waltert från Schweiz. Bara njuta av att drömmar ibland går i uppfyllelse och att livet ibland är så rättvis...
Caijsa Hennemann - Wimbledon 2018 Caijsa Hennemann - Wimbledon 2018 Caijsa och Peter Hennemann - Wimbledon 2018


Webdesign av Websoluto.se