2018-04-14 - Vinst för Caijsa i Bulgarien

Caijsa kom till Bulgarien efter 3 tuffa veckor på grus i Spanien, där spelet var bättre än väntat men ändå utan någon topplacering i singel. Kändes lite surt att spelet inte räckte längre än till två kvartsfinaler, men fortsätter man bara att jobba på rätt saker så kommer även resultaten förr eller senare. Caijsa behövde glädjande nog inte vänta så värst länge, då hon tävlingen efter äventyret i Spanien fick ställa sig högst upp på prispallen. Det var karriärens första titel i en tävling på Grade 2 nivå, vilket nu gör att Caijsa på riktigt slagit sig in bland världens bästa 18-åringar. Turneringen spelades i Haskovo i Bulgarien och Caijsa är på plats med Good to Great Tennis Academy där Martin Öhrman är ansvarig tränare. Nu väntar en turnering till i Bulgarien med start på tisdag nästa vecka. Förhoppningsvis hinner Caijsa njuta ett par dagar av en av karriärens hittills största segrar, innan hon får försöka ladda om batterierna till turneringen i Plovdiv.
Ansvarig tränare på hemmaplan, Kristian Persson Ullevi TK, följer tävlingarna med tät kontakt och gratulerar till en väl genomförd turnering.
Caijsa Hennemann och Martin Öhrman - Haskovo Bulgarien 2018Caijsa Hennemann - ITF Grade 2 - Haskovo Bulgarien 2018Kristian Persson - Ullevi TK


Webdesign av Websoluto.se