2018-03-30 - Tre grymma veckor på grus

För ett år sedan blev det under två tävlingar i Italien endast 3 matcher. I år blev det hela 18 matcher på tre veckor i Spanien. Det hade kunnat bli 5-6 matcher till med lite tur i lottningen, spelet och några domslut. Sista veckan i Trofeo Juan Carlos Ferrero fick Caijsa besök av André Rizzoli från Good to Great. Det var inte mycket som fattades för att André hade fått se en spelare från akademin gå riktigt långt i det mycket tuffa startfältet. Det blev förlust i både singel och dubbel mot Viktoriya Kanapatskaya efter ett par otroligt jämna matcher, där Caijsa visar klart och tydligt vilken nivå hon skall vara på. Det framgick även klart och tydligt efter veckorna i Spanien vad Caijsa behöver utveckla, samtidigt som det är solklart vad Caijsa redan nu är grymt bra på. Nu gäller det att fortsätta utveckla det som redan är bra och samtidigt bygga på med detaljer som kommer höja spelet ytterligare en nivå. Nu väntar en veckas återhämtning hemma i Göteborg med försenat kalas, samt även fotbollspremiären på Gamla Ullevi den 1 april som de flesta väntat på. Den 6 april ansluter Caijsa till GTG för 2 två nya turneringar i Bulgarien. Det ger möjlighet att fortsätta träna och spela med/mot riktigt bra spelare, samtidigt som man i lugn och ro kan försöka utveckla sitt spel på gruset. Huvudturneringen första veckan i Bulgarien börjar den 10 april.
Caijsa Hennemann - Alicante Spain - 2018Caijsa Hennemann - Alicante Spain - 2018


Webdesign av Websoluto.se