2018-03-04 - Många matcher för Ebba i Borås

I veckan/helgen som var spelades årets Bravida tennisvecka/vintertour i Borås. Kul att klubben och staden fått ett kvinnligt elitserielag i tennis, då arrangemangen i klubben alltid håller högsta klass och det finns stort intresse i textilstaden. Det räcker att man kliver in i hallen så önskas man välkommen, samtidigt som det luktar hemlagat från cafét som serveras av den supertrevliga personalen. Elfsborg Racketcenter, SALK och Fair Play är i särklass bäst på att ge valuta för anmälningsavgiften. I år spelade Ebba och Caijsa dubbel ihop i damklassen, samt Ebba deltog också i vintertouren och 16-års klassen. Ebba har kört väldigt tufft på Ullevi TK sedan årsskiftet samtidigt som hon vuxit 2 dm sedan i somras! Kanske är det kombinationen som gör att den normalt säkra och snabba tjejen just nu gör många enkla misstag. Oavsett är det jätteroligt att följa utvecklingen från en enbart defensiv spelare till en slitvarg som nu även har riktigt mycket fart i sina slag. I vintertouren gjorde Ebba jämna matcher mot ett par riktigt duktiga tjejer trots att inte spelet stämde. Det blev lite revansch i 16-års klassen där det blev totalseger efter finalvinst mot Emilia Schmidt Roslund. Den helt jämna finalen fick avgöras i ett matchtiebreak, i vilket Ebba kunde ta sig tillbaka in i matchen och vinna med 10-4.
Ebba Hennemann - 2018 Ebba Hennemann - 2018 Ebba Hennemann vs Emilia Schmidt Roslund - 2018


Webdesign av Websoluto.se