Dagens matcher

2018-11-18 kl 11:00 - Seriespel - Lerum (Indoors, Hard) (DD)
Ebba Hennemann & Stella Schadewitz vs Vilma Karlander & Emma Shasteen (SE)

2-6, 6-4, 5-10

>> Se LiveScore

2018-02-25 - Bra prestation på snabbt underlag

Både Ebba och Caijsa hade trevliga utmaningar i veckan. Var sin tävling på snabbaste möjliga underlag, och försöka stå upp och ta så mycket initiativ som möjligt i bollduellerna. Ebbas kropp hade återhämtat sig efter en hel träningsvecka på Ullevi TK kombinerat med motionssim i Askims simhall, vilket gjorde att det blev deltagande i Centiro Open i Sandared. Tre bra matcher blev det och i finalen besegrades klubbkompisen Camilla Skogbäck i raka set.
Caijsa lämnade efter vinsten i Köpenhamn Danmark och åkte direkt till Litauen för spel i sin första Grade 2 inomhus. Efter en trevande inledning på det onormalt snabba underlaget, lyckades Sveriges just nu formstarkaste junior till slut ta sig till semifinal. Det blev även en 3:e plats i dubbelklassen tillsammans med Alexandra Viktorovitch från KLTK. Inomhussäsongen har gått över förväntan efter skadeuppehållet på 3 månader i höstas. 5 turneringssegrar och ett tryggare spel även på de snabbaste underlagen ger självförtroende inför framtiden. Nu blir det träning i Sverige ett par veckor innan utomhussäsongen startar med tävlingar i Spanien.
Ebba Hennemann - Sandared 2018 Ebba Hennemann - Sandared 2018 Camilla Skogbäck vs Ebba Hennemann - Sandared 2018


Webdesign av Websoluto.se