2018-02-18 - Trollhättan och Köpenhamn

Ebba var förra veckan tillbaka i Trollhättan för att spela Trollsmashen för 5:e året i rad. Det har blivit vinst i turneringen varje gång och det fanns förhoppningar om bra spel även detta året. Greta Wallin från IS Göta blev för svår i finalen vilket gjorde att Ebba åkte på sin första förlust i Trollhättan. Det var meningen att Ebba skulle följa upp med spel i Bankeryd denna helgen, men tyvärr blev det inget deltagande då kroppen inte var i skick för spel. Istället blev det en kort tripp till Köpenhamn för att följa storasysters avslutning i Copenhagen Open. Caijsa får åter igen ett kvitto på att hon är riktigt stark även på hardcourt. Det blev finalvinst över 1:a seedade Hanna Viller Møller med imponerande 6-1, 6-0. Hanna kvalade in till årets Australien Open och hade 8-0 i set mot Caijsa före lördagens finalmatch. Tillsammans med KLTK's Lisa Zaar blev det silver i dubbelklassen.
Nu lämnar Caijsa Grade 4 tävlingarna och börjar sin matchning mot tuffare motståndare. Sista inomhusturneringen före grussäsongen inleds nästa vecka i Litauen och är en Grade 2. Caijsa tog flyget direkt från Köpenhamn på söndag morgon och ansluter till Team GTG i Riga.
Ebba Hennemann vs Greta Walling - 2018 Hanna Viller Möller vs Caijsa Hennemann - 2018 Caijsa Hennemann & Lisa Zaar - 2018 ITF Copenhagen - 2018


Webdesign av Websoluto.se