2018-01-28 - SyskonGuld i Borås

I helgen spelade Ullevi TK junior SM i lag för 18-åringar. Redan i höstas var det bestämt att de som inte spelade seriespelet i div 1, skulle få möjligheten att spela lag-SM för juniorer istället. Helsingborg TK med FED Cup kaptenen Mattias Arvidsson fick därför en lite enklare match än väntat när Caijsa, Ebba, Stella och Viktoria inte fanns med i laguppställningen för Ullevi TK. Ebba var dock redo för inhopp och hade därför bara anmält sig till damdubbeln i Borås, samt anmält Caijsa som medspelare som dock hellre hade vilat hela helgen efter alla turneringar. Nu blev det inga återbud från Ullevi TK laget som mötte Helsingborg TK, varför junior SM vinnarna i dubbel från 2015 fick möjligheten att spela ihop igen. Caijsa kunde tagga till när det till slut var dags för damdubbelfinal i Bravida Borås Tennisvecka. För Ebba blir det lite annorlunda att få storasyster brevid sig som kommer med taktiska drag inför varje boll. Det är inte heller ovanligt att det skall tränas på nya detaljer som ännu inte sitter i ryggmärgen. Ebba och Caijsa gör det förvånansvärt bra och vinner finalen mot Svärd/Karlander med 6-0, 6-3.
Marissa Danielsson_Ellen Brånn vs Caijsa Hennemann_Ebba Hennemann - 2018 Caijsa Hennemann_Ebba Hennemann vs Linn Svärd_Vilma Karlander - 2018


Webdesign av Websoluto.se