2018-01-14 - Prag och Ljungskile

Det är viktigt att regelbundet spela mot bättre motståndare, samt även tävla mot spelare som är något lägre rankade. Ebba deltog i helgen i Babolat Open i Ljungskile och var där stor favorit till turneringssegern. Det blev tre matcher som Ebba vann utan gameförlust, och det var faktiskt så att Ebba bara hade en gameboll mot sig under hela helgen. Hade Ebba det lätt i Ljungskile så kommer Caijsa få det desto svårare i Prag. I Prag spelas denna vecka en turnering för några av de bästa 18-åringarna i Världen. De allra bästa spelar Australien Open just nu, men några har istället valt att spela en Grade 1 turnering i Tjeckien. Det blir Caijsas första internationella 18-års turnering på en av de högsta nivåerna. Skall bli spännande att se hur hon står sig spelmässigt efter två tuffa turneringsveckor i Sverige och på filtunderlag (Carpet).
Ebba Hennemann vs Julia Englund - 2018 Ebba Hennemann vs Julia Englund - 2018 Caijsa Hennemann - Prag 2018 Prag ITF - 2018


Webdesign av Websoluto.se