2018-01-12 - Seger i ITF EuroElite Junior Malmö

För två år sedan var det mycket imponerande att följa Ida Jarlskog i ITF SALK och ITF Malmö. Trots stor press vinner hon två veckor i rad på hemmaplan i singel och dessutom dubbelklassen en av veckorna. Det är mycket lättare mentalt att spela mot okända motståndare på andra sidan jordklotet, än att stå öga mot öga mot nationella tenniskompisar som har allt och vinna, samtidigt som du själv bara kan förlora. Det är därför fantastiskt roligt och imponerande att Caijsa gjorde en ”Ida”, genom att först vinna Sveriges bäst arrangerade turnering SALK Open, och sedan även EuroElite i Malmö med Sveriges trevligaste tävlingsledare Hussein Ftouni. Trots flertalet stora underlägen i båda turneringarna och ibland ett spel som hackade, lyckades Ullevitjejen och nu även GTG spelaren ta 10 raka segrar på 10 dagar. Små detaljer ett par dagar före turneringsstart och lite justeringar på plats, gav Caijsa det som krävdes för att tro på möjligheten till bra spel. I de båda finalerna visade Caijsa upp sin bästa sida och spelade sin bästa tennis.
Caijsa Vs Ekaterina Vinnik - Malmö 2018 Caijsa Hennemann vs Ekaterina Vinnik - Malmö 2018 Caijsa Hennemann - ITF Malmö 2018


Webdesign av Websoluto.se