2017-12-31 - Färdigspelat i 16-års klasserna för Ebba

Det blev två vinster och två förluster för Ebba i årets 16-års klasser i SALK Open. Glädjande var att Ebba hängde med i tempot mot Sveriges representant i ungdoms OS 2017. Olivia Malm från Helsingborgs TK vinner mot Ebba i 2:a omgången med 6-2, 6-3, men gapet mot de allra bästa i Sverige minskar i takt med att Ebba växer och blir starkare. Däremot i dubbelklassen var det stor skillnad på paret från Ullevi TK och Mezan/Petrovic från Farsta TK. Farstatjejerna skickade ut Ebba och Stella i högsta fart i dubbelklassens 2:a omgång med setsiffrorna 6-0, 6-1. Även om inte Ebba spelade på sin högsta nivå, blev karriärens sista nationella SALK Open ett bra kvitto på att det mesta är på plats inför nästa steg.

Ebba Hennemann - SALK 2017 Ebba Hennemann - SALK 2017 Ebba Hennemann & Stella Schadewitz - SALK 2017 Ebba Hennemann - SALK 2017


Webdesign av Websoluto.se