2017-12-21 - Caijsa inleder samarbete med GTG

Caijsa har sedan hon började med tennis vid 5-års ålder spelat i Ullevi TK. Klubben har hela tiden haft en "röd tråd" med att träna på rätt saker vid rätt tillfälle (ålder). Teknik, balans och rätt slag vid rätt tillfälle, har gjort Caijsa till en väldigt komplett tennisspelare redan vid 16-års ålder. Fokusering på processmål istället för resultatmål började Caijsa redan med i 11-års åldern, vilket är en av nycklarna till att hon hela tiden utvecklar sitt spel.
För ett par år sedan var Caijsa och Ullevi TK överens om att försöka hitta ytterligare en träningsmiljö. En miljö utanför Ullevi TK och hemmet som har erfarenhet av att arbeta med spelare på absolut högsta nivå. Viktigt var också att det skulle finnas träningspartners som höll samma eller bättre nivå än Caijsa, så att det fanns möjlighet för riktig tuff sparring under speciellt utvalda perioder.
Nu känns det äntligen som att alla pusselbitar är på plats, och att Caijsa och Ullevi TK funnit en samarbetspartner, som gör att Caijsa kan fortsätta sin långsiktiga tennissatsning mot världseliten.
Good to Great Tennis Academy i Stockholm blir en del av Caijsas satsning från årsskiftet. Magnus Norman, Mikael Tillström, Niklas Kulti, Johan Hedsberg och övriga i Teamet hos GTG ser fram mot att hjälpa en av Sveriges mest målinriktade tennisjunior.
Caijsa kommer att ingå i Team Catella tillsammans med Rebecca Peterson, Karl Friberg och Jonas Eriksson Ziverts. Vi är säkra på att Ullevi TK och Good to Great kommer komplettera varandra på bästa möjliga sätt, och underlätta för Caijsa att fortsätta satsa mot sina långsiktiga mål.
TeamCatellaGTGTeamCatellaGTG


Webdesign av Websoluto.se