2017-11-12 - Seriepremiär på Ullevi TK

Ullevi TK stod som en av värdarna för seriepremiären av div 1 Södra. GLTK, Elfsborg TK och Jönköping var gästerna som spelade dubbla omgångar i den förväntade mycket jämna serien. Ullevi TK inledde på lördagskvällen mot Elfsborg TK med Tuva Lindsten, Malin Falk och Olivia Hedlund i laget. Ebba, Viktoria och Stella gör en godkänd premiär men förlorar matchen med 1-3. Ebbas match mot Olivia Hedlund avslutas på bästa möjliga sätt och siffrorna blir klara 6-3, 6-1. På söndagen stod det Jönköping TK på schemat och en ännu tuffare utmaning. Stella och Viktoria kunde dock inleda med en liten skräll och vinna dubbelmatchen i matchtiebreak med 11-9. Ebba följde sedan upp med en mycket stabil insats mot Love Berglund, vilket innebar 2-2 i matcher och en poäng till Ullevi TK. Arrangemanget var av hög klass denna helg och det var mycket folk i hallen vilket gjorde att arrangemanget blev lyckat. Caijsa har ännu inte börjat träna tennis och fick därför hjälpa Damien med coachningen.
Ebba Hennemann - DS Div. 1 södra - 2017 Caijsa & Ebba Hennemann - DS Div. 1 södra - 2017


Webdesign av Websoluto.se