2017-10-29 - Kval i Tammerfors

Efter en trevlig vecka i Vierumäki och match både i kval- och huvudtävlingen för Ebba, var det dags för ny tävling 13 mil väster ut, i Tammerfors. Precis som i Vierumäki lottades Ebba mot en hemmaspelare i första kvalmatchen. Stella Erlund missade minst i början och tog ledningen med 2-4. Ebba spelade lite spänt men lyckades ändå vända matchen genom att spela med större marginaler från slutet av första set. 6-4, 6-3 blev siffrorna till Ebba i hennes första vinst på ITF Touren. Nu väntar 1:a seedade Alena Kubanova från Ryssland i kvalfinalen på måndag. Caijsa väljer att även denna vecka hoppa av turneringen då hon fortfarande är lite orolig att en tidigare överansträngning inte är helt läkt.
Ebba Hennemann - Tampere 2017 Ebba Hennemann - Tampere 2017 Ebba Hennemann - ITF Tampere 2017 Ebba Hennemann vs Stella Erlund - Tampere 2017


Webdesign av Websoluto.se