2017-10-01 - Bra spel av Ebba i Billys Cup

Nästa vecka börjar seriespelet för spelarna i Ullevi TK. För att komma in i matchtempo åkte Ebba till Lidköping för spela i klassen damsingel i Billys Cup. Det är en mycket längre och starkare spelare som nu tar för sig på banan. Högre fart i racket samt viljan att träna på att söka positioner längre in i banan, bäddar för fler vunna poäng genom eget initiativ samt en ljus framtid. Målet är att hela tiden utveckla delar av sitt spel och på så sätt bli en bättre tennisspelare sakta men säkert. Efter strålande spel i finalen mot hemmaspelaren Alma Bergdahl, kunde Ebba packa bilen med glassmaskin och segerpokal.
Kul att det som Ebba tränat på ett tag även ger utdelning på match.
Ebba Hennemann - Lidköping 2017Ebba Hennemann - Billys Cup Lidköping 2017 Ebba Hennemann - Billys Cup Lidköping - 2017 Ebba Hennemann vs Alma Bergdahl - 2017 Camilla Hennemannm ,Ebba Hennemann, Lilian Hennemann, Dieter Hennemenn 2017


Webdesign av Websoluto.se