2017-09-30 - Tailwind Nutrition lyckosam samarbetspartner

 

Efter möte med friidrottsförbundets landslagsläkare Sverker Nilsson i början av året fick Ebba och Caijsa rådet att äta mer, äta mer varierad kost och dricka sportdryck oftare. Ett träningspass eller en match som varar längre än 60 min kräver mer än vatten enligt medicinskt utlåtande för att du skall kunna prestera på samma nivå. 
Det enklaste har varit att köpa sportshoppens leverantör av sportdryck i samband med match/träning utan någon egentligen koll på innehåll och pris. Ganska snart insåg man att det blev ganska dyrt och att innehållet inte var så skonsamt för tänder och mage. Vi började därför att tillverka vår egna sportdryck samtidigt som vi testade så många olika märken som möjligt.
Det var ett ganska omfattande arbete med mängder av dokumentation efter varje längre fysiskt pass. Efter Båstad Corem Open i somras visade det sig att den sportdrycken som vi trodde minst på faktiskt var den som klart bäst toppade sammanställningen. 
Vi kontaktade ”vinnaren” Tailwind Nutrition och frågade om det fanns möjlighet att inleda ett samarbete resterande delen av året. Alexander Malmström som har agenturen i Sverige tvekade aldrig utan skickade över pulver som vi själva blandar med vatten. Resultaten i Strandbadsturneringen och i individuella EM imponerar. Det var många utländska spelare i Moskva som var nyfikna och undrade vad det var som Caijsa blandade inför matcherna. 
Vi är därför jätteglada och tacksamma att Caijsa, Ebba och WAI Tennis fortsätter och samarbetar med Tailwind Nutrition.

https://www.tailwindnutrition.se/butik/

TailwindTailwind


Webdesign av Websoluto.se