2017-09-11 - EM silvret i Tennismagasinet

Caijsas JEM silver i Moskva är den största framgången en kvinnlig svensk junior gjort på över 30 år. Kanske var det inte resultatet som imponerade mest utan på sättet som den oseedade Ullevi TK tjejen presterade på banan som gav mest uppmärksamhet. Det lilla krutpaketet med ett av världens bästa fotarbete hade spelövertaget i samtliga 6 matcher under individuella EM i Ryssland. Det var bara superlöftet Maja Chwalinska från Polen (580 WTA) som Caijsa inte lyckades slå igenom, som till slut kunde göra så att Caijsa fick nöja sig med silver. Förutom Svensk Tennis så var Göteborgs Posten först att rapportera om den fantastiska prestationen och Caijsas målinriktade satsning. I det nya numret av Tennismagasinet uppmärksammas Caijsas framgångar i EM av skribenten Mats Willenhag, som redan när Caijsa var 12 år skrev en artikel om tennislöftet från Västra Frölunda.
Caijsa - Tennismagasinet 2017Caijsa Hennemann - Tennismagasinet 2017Caijsa Hennemann - Tennismagasinet 2017


Webdesign av Websoluto.se