2017-08-30 - Alektum Group - Huvudsponsor

Det är fantastiskt roligt att meddela att vi idag tecknat ett sponsor- samarbetsavtal med Alektum Group AB.
Avtalet innebär att Alektum Group blir huvudsponsor vilket ger Caijsa och Ebba möjligheten att fortsätta sin tennissatsning.

Alektum Group är ett familjeägt företag som varit verksamt sedan 1992. Med hjälp av en unik kombination av innovativa tjänster och produkter stödjer de sina kunder genom hela den finansiella processen. Alektum Group tror på långsiktiga partnerskap genom nära samarbete, skräddarsydda lösningar och taktfull dialog med kundens kund. Att samarbeta med dem ska alltid vara enkelt och effektivt – rätt lösningar vid rätt tidpunkt för rätt resultat. 

Känns som en bra samarbetspartner tycker vi! Besök Alektum Group nedan länk:

http://www.alektumgroup.se

Alektum Group AB


Webdesign av Websoluto.se