2017-08-27 - Trevlig dubbelturnering i Särö

Ebba och Caijsa hade planerat att spela dubbel ihop i Särö. Vanessa Widell Ersöz tog dock glädjande Caijsas plats när Caijsas skadade ledband ställde till det. Det var många år sedan Ebba och Vanessa spelade tillsammans, men de som var på plats i fantastiskt trevliga Särö kunde omöjligt se detta. Paret från Ullevi TK/ GLTK tog sig till final i både 16 års klassen och damdubbel. Sin ordinarie klass vann de med klara 6-2, 6-1. I damfinalen blev Soko/Saldh från GLTK för svåra, och vann till slut rättvist med 6-7(3), 2-6. Riktigt kul att Särö LTK tog initiativet till en ren dubbelturnering veckan före den ordinarie träningen startade. Hoppas vi synes nästa år.
Ebba Hennemann och Vanessa Widell Ersöz Ebba Hennemann och Vanessa Widell Ersöz Vanessa Widell Ersöz och Ebba Hennemann Ebba Hennemann och Vanessa Widell Ersöz


Webdesign av Websoluto.se