2017-08-10 - EM och SM slutspelat

Efter tre splittrade veckor är hela familjen samlad på Sandhamnsgatan igen.
Caijsa är äntligen hemma efter ett långt äventyr med stopp i Ryssland, Polen, Rumänien, Turkiet, Ungern och Tyskland. Det blev till slut plats 8 i EM slutspelet för det svenska laget. Ryssland vann EM efter finalvinst över Frankrike. Sverige stötte oturligt nog på vinnarna i första matchen i slutspelet, men visade precis som i alla andra matcher att vi kunde mäta oss med toppen i Europa. Efter matchen mot Ryssland fick Sverige tyvärr ett par skador som gjorde att laget inte helt kunde göra sig rättvisa. Hade truppen fått vara skadefri hade Sverige helt klart tagit sig till Junior Fed Cup. Caijsa, Sara och Frida har dock fått kvitto på att de håller hög internationell klass, vilket borde ge dem mycket bränsle och självförtroende inför sin fortsatta tennissatsning.

Utomhus SM i Båstad är färdigspelat för Ebba. Det blev förlust i 1/16 del final mot Nelly Mezan från Farsta TK. Spelet mot Izabelle Klasson från Värnamo och även delvis mot Nelly, visar att Ebba tillhör dem som hela tiden utvecklar sitt spel. Hon har ofta övertaget i bollduellerna men har ännu inte tillräckligt med muskler att avgöra. Bara att ha tålamod ett tag till så kommer de fina prestationerna på banan även leda till fler och bättre resultat.
EM slutspel - 2017 - Budapest


Webdesign av Websoluto.se