2017-08-05 - Äntligen SM

Årets höjdpunkt för Ebba och Caijsa startar äntligen. Utomhus SM som detta året spelas i Båstad. Ebba lyckades komma med i huvudturneringen i FS16 och i dubbel är det åter igen Stella Schadewitz som är dubbelpartner.
För Caijsas del blir det snöpligt inget SM deltagande i år. Svensk Tennis räknade inte med att Caijsa och co skulle ta Sverige till EM slutspel, varför de nu plockat bort henne och övriga landslagsspelare från lottningen. EM slutspel i blågula kläder väger tyngre än en SM tävling i Båstad, men det är ändå olyckligt att arrangör och tennisförbund inte lyckas planera så att Sveriges bästa juniorer kan vara med.
Fördelen med tennis är dock att det hela tiden kommer nya utmaningar. Nu ser vi fram mot några härliga dagar i Båstad med bra spel innan skolan och inomhussäsongen börjar.
Svenska Tennisförbundet Svenska Tennisförbundet


Webdesign av Websoluto.se