Dagens matcher

2018-11-14 kl 20:30 - Copa Mundial Campeche FMT (Mexico) Grade 1 (Outdoors, Hard) (GD)
Caijsa Hennemann & Daniella Dimitrova vs Lizette Reding & Sara Alejandra Seivane Torres (MX)

Rain. Postponed 15.11.2018

2018-11-14 kl 17:30 - Copa Mundial Campeche FMT (Mexico) Grade 1 (Outdoors, Hard) (GS)
Caijsa Hennemann vs Daniella Benabraham (US)

Rain. Postponed 15.11.2018

>> Se LiveScore

2017-08-04 - Sverige klara för EM slutspel

Sara Dahlström, Frida Bostrand och Caijsa Hennemann är tjejerna som precis har tagit Team Sweden Girls16 till EM-slutspel i Budapest. Coachade av den fantastist duktiga fransmannen Damien Croisat från Ullevi TK, besegrade det svenska laget först 4:e seedade Lettland och sedan 1:a seedade Polen. Polen var storfavoriter till slutsegern i hela EM, men var redan utslagna efter de båda singelmatcherna. Fantastiskt kul för Sverige att åter igen få en juniorframgång, och för de tre tjejerna i laget som alla verkligen är seriösa till 100%. På fredagen blir det gruppfinal mot Frankrike som tillsammans med Sverige är de två lagen som går vidare från Galati i Rumänien. Vinnaren i gruppfinalen blir ett av fyra seedade lag i slutspelet.
Lag-EM Rumänien - Galati - 2017


Webdesign av Websoluto.se