2017-08-01 - EM Kval i Galati

På onsdagen startar kvalet till lag-EM för våra 16-åriga tjejer. Någonstans mitt i ingenstans 10 km från Ukraina och Moldavien, ligger den Rumänska staden Galati i östra Rumänien. Här skall Sverige göra upp om en plats i EM slutspelet för lag som nästa vecka spelas i Budapest. För att nå slutspelet måste Sverige först besegra seedade Lettland och sedan de regerande mästarna Polen med EM-guldmedaljösen Maja Chwalinska i laget. Det blir givetvis en mycket tuff uppgift för Caijsa, Frida och Sara, men också en riktigt trevlig och angenäm utmaning i den 35 gradiga värmen med allt och vinna. Kan man lyckas knipa en av de två singelmatcherna, så kan allt hända i den avgörande dubbelmatchen.
Caijsa Hennemann - Arlanda EM-Silver 2017 Caijsa Hennemann - EM silver 2017 Caijsa Hennemann vs Maja Chwalinska - EM Moskva 2017


Webdesign av Websoluto.se