2017-07-23 - Lysekil och Moskva

 

Efter en fantastisk trevlig turneringsvecka i Falkenberg med riktigt bra tennis för Ebba och Caijsa, är det denna vecka dags för nya möjligheter att utveckla sitt spel i var sin ny tävling. Ebba åker till Ace of Base stjärnans Jonas Berggrens födelsestad Lysekil vid Gullmarsfjorden för spel i BDO Open. Går det bra blir det spel både på måndagen och tisdagen. Caijsa gav sig iväg redan i fredags till Moskva i Ryssland. På måndagen börjar individuella EM för 16-åringar och Caijsa tillsammans med Sara Dahlström representerar Sverige i tjejklassen. På måndagen möter Caijsa och Sara spelarna från Georgien i dubbelturneringen. Caijsa går in i singelturneringen på tisdag och möter Gemma Heath från Storbritannien. Gemma som är nationens bästa 16-åring har spelat riktigt bra senaste tiden och fick ett wildcard till Wimbledon för ett par veckor sedan. Caijsa ser fram emot matchen och har fullt fokus på att spela sin bästa tennis och hoppas kunna ge Gemma en riktig fight.
Caijsa Hennemann - EM Moskva 2017 Gustav Ström och Kevin Chahoud - EM Moskva 2017


Webdesign av Websoluto.se