2017-06-17 - Tre nya Båstadtitlar för Caijsa

Förra året gjorde Caijsa en bragd genom att vinna 4 veckor i rad i Båstad. Corem Open 16- och 18-års klasserna, Next Generation Cup (Kalle) och Sommartouren. Att sedan komma tillbaka året efter och försvara segrarna i 16- och 18-års klasserna är fenomenalt bra gjort. Dessutom tog Caijsa i par med Victoria Carlsten titeln i 16-års dubbeln. Det hade även kunnat bli dubbelguld i 18-års klassen tillsammans med Olivia Alfredsson. Tyvärr krävde en av motståndarna i semifinalen 8 timmars vila efter sin singelmatch på förmiddagen, varför Caijsa fick lämna w.o för att kunna gå på sin skolbal på kvällen. Caijsas fina insatser uppskattades av Svensk Tennis som meddelade Caijsa:
- Skall representera Sverige i individuella EM i Moskva (tillsammans med Sara Dahlström).
- Skall representera Sverige i kvalet till lag EM i Rumänien (tillsammans med Sara och Frida Bostrand).
- Får chansen att spela huvudtävlingen i Swedish Ladies i Ystad nästa vecka, som är en seniortävling för professionella spelare på WTA touren.
Riktigt roligt och inspirerande för Caijsa som visade i Båstad att hon tagit ytterligare ett steg framåt.
Kul i Båstad att även Ebba gick till 3:e omgången i 16-års klassen. När 16 spelare återstod i Sveriges största grusturnering för juniorer, kunde man läsa att Ebba Hennemann skulle möta 2:a seedade Jessica Mridha. Ebba är nära att störa Stockholmstjejen ordentligt och har ledningen i andra set med både 3-0 och 4-3. Jessica är dock lite kyligare och kan till slut ta sig till kvartsfinal genom att vända till 6-4.
Caijsa Hennemann - Final Båstad 2017Caijsa Hennemann - Final Båstad 2017 Caijsa Hennemann - Final Båstad 2017Caijsa Hennemann & Victoria Carlsten - Båstad 2017


Webdesign av Websoluto.se