2017-04-11 - Förlängning med Babolat

Caijsa och Ebba har sedan 10-års ålder spelat med Babolat både när det gäller rackets och senor. Under åren har de utvecklats som tennisspelare enormt mycket. Från att spela mycket defensivt till att föra matcherna genom att ta bollen tidigt med mycket fart och kontroll. Utvecklingen beror mycket på den fantastiska träningen som bedrivs på Ullevi TK, deras egen talang att vilja utvecklas samt några övriga faktorer. En av faktorerna är samarbetet de haft med Babolat, Racketdoktorn AB i Nacka. Oavsett spelstil eller underlag så har de alltid kännt sig trygga med sin utrustning. Idag spelar de med Babolat Pure Aero och senan RPM Blast. Det känns därför mycket bra att systrarna nu förlänger med Racketdoktorn AB fram till 2019-06-30. Företaget är ett familjeföretag som alltid håller det de lovar. Snabba leveranser med eget lager i Nacka. Det är viktigare än man tror när man är på resande fot och behöver nytt material snabbt. Andra leverantörer har kunnat erbjuda samarbeten som varit mer ekonomiskt fördelaktiga, men samarbetet och uppbackningen från Babolat betyder mer, vilket är en stor anledning till varför Babolat får förtroendet två år ytterligare.
BabolatBabolat


Webdesign av Websoluto.se