2017-04-02 - Regionsmästerskap F16

Årets regionmästerskap inomhus avgjordes hos Särö TK. Det klassiska mästerskapet är det finaste man kan vinna inom regionen som tävlingsjunior. Det finns ingen svensk junior som är för bra för att inte deltaga i tävlingen. I Göteborg deltog glädjande nästan samtliga tävlingsspelare, och det gjorde också att nivån på tävlingen blev mycket hög.

Både Ebba och Caijsa deltog i 16-års klassen i både singel och dubbel. Spelmässigt gick det bäst för Ebba som tog sig till kvartsfinal i singel och semifinal i dubbel. Ebba spelade sin bästa tennis mot klubbkompisen Stella Schadewitz, men fick ändå till slut ge sig efter tre set. Tillsammans fick de lämna w.o i dubbeln efter att Ebba fått feber på fredagskvällen. Caijsa fick med sig resultaten även om inte spelet alltid var på topp. Det blev seger i singelklassen och i dubbelklassen tillsammans med klubbkompisen Viktoria Leth. Regionsmästerskapen blev en perfekt uppladdning inför kommande SM under påskveckan. Nu hoppas vi förkylngarna släpper samtidigt som intensiteten höjs på träningarna i veckan, så kan vi förhoppningsvi se fram mot mycket bra spel hos arrangören GLTK.
Caijsa Hennemann vs Viktoria Leth 2017 vCaijsa Hennemann Viktoria Leth Lisa Fagerberg Vilma Karlander


Webdesign av Websoluto.se