2017-03-09 - Kramfors vecka 1

Första veckan i Kramfors är färdigspelad för Caijsa.
Spelet varierade från match till match men nådde inte riktigt de nivåerna som Caijsa presterade i Gjøvik förra veckan. Vad det berodde på är svårt att veta, men det är inte likt Caijsa att ligga på över 50 unforced errors under en och samma match. Det är tredje veckan i rad med mycket hårt motstånd och kanske är det kroppen som börjar kännas sliten? Trots tunga ben tog sig Caijsa till kvartsfinal i singel och till semifinal i dubbel. I dubbel spelade Caijsa tillsammans med 14-åriga ryskan Ksenia Aleshina. De små tjejerna spelade riktigt bra tillsammans vilket resulterade att Ksenia fick sina första poäng på ITF Touren. Nu är det inte någon match för Caijsa förrän på måndag, samt att hon redan är på plats och slipper därför en jobbig bilresa. Hoppas hon hinner samla kraft under helgen och hittar formen på träningarna innan den avslutande tävlingen startar.
Caijsa Hennemann - Kramfors 207Caijsa Hennemann - Kramfors 2017Kramfors 2017


Webdesign av Websoluto.se