Dagens matcher

2019-07-22 kl 17:00 - European Junior Championships - Klosters CH (Outdoors, Clay) (GD18)
Caijsa Hennemann & Maria Petrovic vs Sasha Hill & Sonay Kartal (GB)

2019-07-22 kl 12:00 - European Junior Championships - Klosters CH (Outdoors, Clay) (GS18)
Caijsa Hennemann vs Viktoryia Kanapatskaya (BY)

6-1, 7-6(11)

>> Se LiveScore

2017-03-05 - Ebba och Stella vinnare i dubbel

Kungsbacka TK arrangerar varje år en ren dubbeltävling med många olika tävlingsklasser. I årets PwC Dubbel Open ställde Ebba tillsammans med Stella Schadewitz upp i klasserna damdubbel och flickor 15. Resultatmässigt gick det bäst i 15 års klassen där tjejerna från Ullevi TK vann hela klassen. I den mycket jämna finalen besegrades Alice Widell (Helsingborg TK) och Linn Svärd i avgörande matchtiebreak med 10-6.

Caijsa är på plats i Kramfors 15 mil norr om Sundsvall för att fortsätta sitt spel på världstouren för 18-åringar. Kramfors TK arrangerar sedan många år tillbaka 2 tävlingar på rad i mars månad, och en utomhustävling varje år i slutet av augusti. Caijsa inleder första veckan i Kramfors med match på måndag mot norskan Elinor Storkaas, som förra veckan besegrade Caijsa och Jessica Mridha i dubbeln i norska Gjøvik. När detta publiceras saknar tyvärr Caijsa dubbelpartner till veckans tävling pga sent avhopp.
Stella Schadewitz och Ebba Hennemann - 2017 Vinnare PwC Kungsbacka Open - 2017


Webdesign av Websoluto.se