2017-02-26 - ITF 18 turné är påbörjad

Förra veckan påbörjade Caijsa en fyra veckor lång internationell  tävlingsperiod. Först blir det spel två veckor i Norge (Oslo + Gjøvik), som sedan avslutas med dubbla turneringar i Kramfors. Viktigt och nyttigt att några gånger varje år ligga ute och tävla längre perioder. Det blir mycket ledig tid som man måste lära sig att fylla med träning, läxor och egentid. Att ha fasta rutiner på tävlingsresorna redan i tidig ålder kommer att underlätta inför framtiden. Förhopningsvis blir det närmare 15 tuffa matcher (singel + dubbel) under tävlingsperioden att försöka träna på detaljer i spelet. Första veckan i Oslo är redan färdigspelad och den innehöll en fantstiskt nyttig match mot Carol Plakk från Estland. Hade Caijsa fått möjligheten att spela mot denna typ av motståndare oftare hade Caijsa kunnat utveckla sitt spel mycket. Just nu är det Gjøvik som ligger 2 tim norr om Oslo som gäller. Precis som i Oslo spelar Caijsa dubbel tillsammans Mridha. Samtidigt hemma i Göteborg tränar Ebba stenhårt i Ullevi TK. Skadorna är glädjande just nu på en lägre nivå för den otursförföljda lillasystern, vilket gör att rapporterna från tränarna gällande Ebbas spel är mycket positiva. Ebba matchas försiktigt med en dubbelturnering före kommande RM och SM.
Caijsa Hennemann & Ebba Hennemann - 2017Caijsa Hennemann & Ebba Hennemann - 2017


Webdesign av Websoluto.se