2017-01-26 - Caijsa tillbaka hos Stefan Edberg

Stefan Edberg Stiftelsen bjöd ner Caijsa till Växjö igen, för att en andra gång få chansen att träna hos Ready Play TK. Caijsa tillsammans med tränare Damien Croisat fick skjuts ner till Småland av pappa Peter. Stefan var lite småkrasslig första dagen och valde att inte spela själv, men hade givetvis ordnat med en stand in som var på plats direkt vid ankomst. Det var inte vilken ersättare som helst utan mycket duktiga och sympatiska Sofia Arvidsson. Miljön hos Ready Play TK är fantastisk trevlig och behaglig, samt närvaron av team Edberg gör att man andas kvalitet och noggranhet. Det överdrivs inte med tips och råd, men de som ges är alltid små guldkorn som man plockar med sig hem. Caijsa har haft det lite tungt de senaste månaderna och har fått kämpa varje dag för att försöka hitta kraft, energi och rätt känsla på banan. Därför var det glädjande att hon sista passet i Växjö tillsammans med bl a. Kajsa Rinaldo Persson, fick många av detaljerna att stämma igen. Förhoppningen med de två dagarna i Växjö var även att miljön skulle tillföra rätt energi till Caijsa, så att hon nästa vecka i samband med lag-EM skall kunna spela på sin högsta nivå. Ett jättetack till  Stefan, Magnus, Sofia, Anna, Kajsa och Oscar för er gästvänlighet och att Caijsa åter igen fick möjlighet att träna med er.
Caijsa Hennemann - Sofia Arvidsson - 2017Caijsa Hennemann - Stefan Edberg - 2017


Webdesign av Websoluto.se