2017-01-15 - Lag SM och dubbel i Partille

I veckan som gick spelade Ebba dubbelturnering I Partille. I par med Lerums Linn Svärd blev det en andraplats i klassen Damdubbel. Frida Soko och Victora Saldh blev för svåra i finalen och vann med 0-6, 1-6.

Caijsa spelade lag-SM för 18-åringar på Ullevi TK. Uppsala TK kom på besök. 2/3 av bortalaget kom nyligen 2:a i lag SM för 15-åringar, varför våra tjejer var förberedda på en mycket tuff match. Matchen avgjordes i den avslutande dubbelmatchen där Ullevi TK var piskade att vinna i två raka set. Vid 6-1, 4-5 kändes det som om motståndarna skulle få åka hem med en seger. Viktoria Leth och Caijsa kunde dock med sin rutin vända till 7-5 i andra set som innebar 2-2 i matcher. Segern gick därför till hemmalaget som lyckades vinna totalt flest game efter 3 singlar och en dubbel. Sofia Hellman, Viktoria Leth och Caijsa kan nu se fram mot kvartsfinal i lag-SM. Ullevi TK möter vinnaren mellan Örebro TK och GLTK.
Ebba Hennemann & Linn Svärd - 2017 Ebba Hennemann, Linn Svärd, Frida Soko, Victoria Sald Caijsa Hennemann, Viktoria Leth, Sofia Hellman - 2017 Caijsa Hennemann, Viktoria Leth Sofia Hellman


Webdesign av Websoluto.se