2016-10-04 - Caijsa hälsade på Stefan Edberg

Den 18 oktober tar Caijsa emot ett stipendium på 50.000:- från Stefan Edbergs Stiftelse i samband med IF Stockholm Open. Utöver stipendiet blev även Caijsa inbjuden till Södra Cilmeate Arena i Växjö av Stefan Edberg, för att under två dagar träna med Stefan, Calle Hageskog och Magnus Larsson. Tillsammans med Ullevi TK's sportchef Kristian Persson fick Caijsa två fantastiskt trevliga och lärorika dagar med några av Sveriges absolut mest erfarna tennisprofiler. Hela Teamet visade fantastiskt engagemang under hela vistelsen, vilket gjorde att både Kristian och Caijsa var mycket nöjda med besöket hos en av tidernas bästa tennisspelare. Förhoppningsvis finns det möjlighet att hälsa på igen hos Ready Play Tennis, och ta lärdom och kunskap av personer som vet vad som krävs för att bli riktigt bra i tennis.
Caijsa Hennemann, Stefan Edberg, Kristian Persson Stefan Edberg - Caijsa Hennemann - Växjö 2016


Webdesign av Websoluto.se