2016-09-24 - Caijsas första ITF titel

Caijsa vann på lördagen sin allra första ITF titel när hon i finalen vann över Vitryskan Ekaterina Grib med  6-3, 6-2 i Lettiska Ventpils Open. Det var en oerhört glad tjej som direkt efter matchbollen ringde hem och berättade att hon vunnit i två raka set. Caijsa åkte till Ventpils med mycket sliten kropp efter hård försäsongsträning på Ullevi TK. De första dagarna på det snabba underlaget kändes inte alls bra, men ju längre veckan gick blev spelet bara bättre och bättre. Stämningen bland teamet har varit på topp hela veckan, och det betyder mer än man tror att man trivs och hittar glädjen ihop på resorna. Nu väntar flygresa hem från Riga till Kastrup och övernattning i Malmö, innan vår hjälte stiger av tåget på Centralstationen i Göteborg strax efter 11.00 på söndag.
Caijsa Hennemann - Vinnare Ventspils Open 2016 Caijsa Hennemann vs Ekaterina Grib - 2016 Caijsa Hennemann - Ventspils Open 2016 Caijsa Hennemann & Kevin Chahoud - 2016 Finalparen - Ventspils Open ITF 2016 Finalparen - ITF Ventspils Open 2016


Webdesign av Websoluto.se