2016-08-13 - Fantastisk sommarsvit av Caijsa

Caijsa förlorade inte ett enda set mot motståndare i sin egen klass under hela sommaren. Detta är enastående med tanke på att hon är ett år ung i 16-års klassen och att konkurrensen bland landets tjejer födda 2000 och senare är stentuff. Den fantastiska sommarsviten gjorde att Caijsa även vann utomhus SM för juniorer i både singel och dubbel. I dagens final besegrades Melis Yasar från Helsingborg TK med 6-1, 6-2. Detta var Caijsas första SM Guld i singel utomhus vilket gjorde vinsten ännu större. Inför turneringen laddade Caijsa med spel i sommartouren i Värnamo. I semifinalen vann Caijsa över en av Sveriges bästa seniorer Kajsa Rinaldo Persson i raka set. Därför fanns det förhoppningar inför årets SM, men att det skulle bli dubbla guld med fortsatt strålande spel är imponerande. För att lyckas med bedriften är det mycket som skall fungera. En stor del av framgångarna får lillasyster Ebba ta åt sig, som hela sommaren och även i slutet av SM fått agera sparring (hitting partner) åt Caijsa på ett mycket proffsigt sätt.
Caijsa Hennemann - SM Final 2016Caijsa Hennemann SM guld FS16 - 2016Caijsa Hennemann vs Melis Yasar - SM Final 2016Dubbla SM Guld 2016


Webdesign av Websoluto.se