2016-08-12 - SM-Guld i dubbel

Caijsa tillsammans med sin dubbelpartner Jessica Mridha från KLTK, tog ett år unga guld i utomhus SM för 16-åringar i Norrköping. Med ett offensivt spel besegrade de landslagsspelarna Ferding/Viktorovitch med siffrorna 6-4, 6-2. På vägen till final besegrade de även bl a Berlin/Yasar och Opitz/Schmidt Axelsson. Detta var Caijsas 5:e dubbelguld i SM med 4 olika dubbelpartnerns vilket kan vara rekord? Caijsa spelar även final i singelklassen på lördag mot Melis Yasar från Helsingborg TK. På vägen till sin första SM final ett år ung har Caijsa besegrat landslagsspelaren och 1:a seedade Alexandra Viktorovitch från Tabergsdalen TK, samt även mycket duktiga Jacqueline Nylander Altelius från Lidingö TK.
Samtidigt som 16-års klassen spelas i Norrköping har Ebba spelat SM för 14 åringar i Linköping. Tillsammans med sin dubbelpartner Stella Schadewitz tog sig Ulleviparet till kvartsfinal där det blev förlust mot landslagsspelarna Mezan/Melki från Farsta TK. I singel blev det trots bra spel förlust i andra omgången mot Klara Nelander från Skanör Falsterbo i tre set. Ebba åkte sedan till Norrköping och hjälpte Caijsa med sparring inför de avslutande matcherna i Norrköping.
Caijsa Hennemann Jessica Mridha Alexandra Viktorovitch Ida FerdingJessica Mridha & Caijsa Hennemann - SM guld 2016Caijsa Hennemann & Jessica Mridha - SM guld 2016Caijsa Hennemann & Jessica Mridha - SM guld FD16Caijsa Hennemann vs Jacqueline Nylander - 2016Ebba Hennemann - JSM 2016


Webdesign av Websoluto.se