2016-08-03 - Ebba tog dubbla medaljer i RM

I veckan var det utomhus RM för juniorer i region Göteborg. Kungälv och Pixbo var arrangörer och levererade som vanligt ett bra arrangemang. Trots ett par veckor med vila lyckades Ebba spela på en bra nivå vilket resulterade i två medaljer i 14-års klassen. I singel tog det slut i semifinalen mot slutsegraren Vilma Karlander från Lerum TK, men i dubbel blev det medalj av ädlaste valören tillsammans med singel vinnaren Vilma. Det var ingen som kunde se att Ebba och Vilma spelade dubbel tillsammans för första gången, utan samarbetet fungerade helt perfekt vilket resulterade i två matcher utan något förlorat game. Nu börjar junior SM nästa vecka med 14-års klassen i Linköping och 16-års klassen i Norrköping. Caijsa laddar upp med spel på sommartouren i Värnamo till helgen.
Ebba Hennemann - Regionsmästerskap 2016Ebba Hennemann och Vilma Karlander - RM 2016


Webdesign av Websoluto.se