2016-07-23 - Ny titel på sommartouren

Westerviks Tennisklubb grundades samma anrika år som Grönsvart i Göteborg. Med över 120 år på nacken är klubben mest känd för tennissonen Stefan Edberg. Tennisklubben arrangerar en årlig tennisturnering som numera är en av Sveriges äldsta och som har haft deltagare som Björn Borg, Mats Wilander och Stefan Edberg. I år fick Ostkustens Pärla sin yngsta vinnare någonsin när elitklassen för damer vanns av 15-åriga Caijsa Hennemann. Genom att bara tappa sju game på sina fyra matcher tog Caijsa sin tredje seger för i år på sommartouren. Samtidigt som Caijsa var på ostkusten var lillasyster i Båstad och följde WTA turneringen med sol och bad.
Västerviks tidning:
http://vt.se/sport/sverigeettan-i-en-klass-for-sig-om4226505.aspx
Caijsa Hennemann - Vinnare Västerviks Sommartour 2016 Caijsa Hennemann - Västervik - 2016 Båstad Center Court - Damveckan 2016


Webdesign av Websoluto.se