2016-07-07 - "Skapa Talang"

År 2011 spelade Ebba (9) och Caijsa (10) fotboll  i Näsets SK 2 gånger i veckan och tennis på Ullevi TK 2 dagar i veckan. Tjejerna var klart bättre i fotboll som var idrotten de skulle bli bäst i, samtidigt som tennisen var något "nödvändigt ont" likvärdigt simskolan i tidig ålder. En tidig lördag morgon blev familjen Hennemann kontaktad av ansvarig juniortränare på Ullevi TK. Kristian Persson hade idéer och kunskaper gällande hur han trodde man kunde skapa talang. Genom att träna på rätt sätt, rätt saker och tillräckligt mycket, fanns det möjligheter att bli riktigt bra om man bara hade viljan att själv lyckas. Vi fick som föräldrar förfrågan om Ebba och Caijsa ville vara med på ett projekt, vilket krävde fullt engagemang från samtliga inblandade under veckans alla dagar. Från att vara minst lovande på lördagens tennisskola på Ullevi TK började både Ebba och Caijsa bli riktigt bra på tennis. Vid 12-års ålder valde de att inte fortsätta med fotbollen, utan ville helt och håller fokusera på tennisen som var det bästa de visste. Idag 5 år senare ger Kristian Persson ut en bok tillsammans med Peter Svensson som heter "Skapa Talang".  Ebba och Caijsa arbetar fortfarande strikt med de tips, idéer och direktiv som Kristian Persson och Ullevi TK ger, och har allt de gjort dokumenterat precis för varje minut och i detalj. Att boken "Skapa Talang" är Bibeln till hur man blir riktigt bra på något återstår att se. Det som dock är mycket intressant är hur både Ebba och Caijsa hela tiden gör stora framsteg med sin tennis.
Läs mer om boken på nedan länk:
http://skapatalanger.se/produkt/skapa-talang/
Skapa Talang - 2016Skapa Talang - 2016Skapa Talang - 2016


Webdesign av Websoluto.se